Met één druk op de knop alles bedienen

Stelt u zich eens voor: “Met één druk op het Bluefinity- touchscreen bedient u niet alleen het alarmsysteem, maar bijvoorbeeld ook de gehele inpandige verwarming, het aircosysteem, de totale verlichting, het gehele audio & videosysteem, de zonneschermen etc.” De mogelijkheden zijn praktisch ongekend. Ook zijn alle afzonderlijke functies middels voorgeprogrammeerde tijdstippen en vanuit desgewenst locaties aan te sturen. U zult merken dat het IntroLogic Bluefinity System niet alleen efficiënt, maar ook kostenbesparend werkt!

Vanaf de eerste bouwtekening(en) van uw bedrijfspand en/of woning denken wij dan ook met u mee over een goed geïntegreerd Intrologic Bluefinity System. *Uiteraard is ons systeem ook bij huidige huisvesting toepasbaar.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij vertellen u de mogelijkheden!

De opbouw van Bluefinity

Het Bluefinity System is opgebouwd uit modules, die onafhankelijk van elkaar geactiveerd kunnen worden. Hierdoor is het systeem in verscheidene gebouwen, voor diverse doeleinden toepasbaar. Van woonhuis tot openbare- of kantoorruimten, het IntroLogic Bluefinity System bestuurt op maat al uw gewenste apparatuur. Het bedieningspaneel geeft hierbij op een overzichtelijke wijze de status van deze aangesloten apparatuur weer. Zo kunt u in één oogopslag zien welke ruimten bezocht, verlicht, verwarmd of gekoeld worden. Ook is het mogelijk om het systeem via internet aan te sturen.

Aansturingen

Voor het aansturen van de functies binnen een gebouw, maakt het Bluefinity System gebruik van een aantal standaard protocollen. Hieronder laten wij een selectie zien van enkele aan te sturen protocollen:

– KNX / EIB (Bussysteem)
– DALI
– Mod-Bus
– BACnet
– DMX
– RS232-protocol
– TCP/IP protocol

Daarnaast zijn er nog een aantal specifieke protocollen voor o.a. Alarmsystemen, Multi-Room Audio en RGB-Led verlichting. Het behoort tot de mogelijkheden een protocol aan het systeem toe te voegen. Neemt u gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft.